20 Juta tembakan gagang cerdas Portable Diode Laser 808nm Piranti Ngilangi Rambut

Katrangan singkat:

808nm Mesin Piranti Rambut

20 yuta nembak cerdas US Coherent nangani

Portable Diode Laser 808nm Piranti Ngilangi Rambut

Tip perawatan 3 ing 1 kalebu awak (15 * 30mm), pasuryan (12*15mm), lan irung (Φ8mm)

Perawatan rambut 100% tanpa rasa lara


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:1 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:500 Piece / Piece saben Sasi
  • Model:ALD1C-CH
  • nangani:Laser Dioda Cerdas
  • Daya mesin:2400W
  • Daya Laser:800W
  • Fungsi:Ngilangi Rambut Cepet, Rejuvenasi Kulit
  • Ukuran titik:15 * 30mm + 15 * 15mm + diameteripun 8mm
  • Detail Produk

    Antarmuka pinter

    FAQ

    Desain liyane

    Tag produk

    ALD1C-C

    2021 PALING UNIK & KUAT DIODA LASER MESIN RAMBUT

    Desain laser dioda paling anyar kanthi sorotan ing ngisor iki:

    * 3000W mesin + 1200W laser, paling kuat diode laser
    * 3 ing 1 ukuran titik, nyakup kabeh perawatan wilayah
    * Tip cerdas 3D, pangenalan cerdas
    * 360 ° super cooling, pancen ora krasa lara
    * Layar LED gedhe, operasi gampang
    * Ngawasi wektu nyata
    Spesifikasi
    Generasi 3 IntelligentLaser Dioda Kab
    sumber daya 2400w
    daya laser 800w
    Energi / maks 1-166J/cm2
    Dawane gelombang 808nm utawa Campuran Panjang Gelombang
    Ukuran titik 30*15mm + 15*15mm + Φ 8mm
    Durasi pulsa 10-400ms
    Frekuensi 1-10Hz
    Tingkat Pendinginan 1-5 tingkat
    Sistem pendinginan Air + Banyu + Angin + TEC + Sapphire sking cooling kontak
    Operasi 12"TFT True Color Touch Screen
    Input listrik 90-130V, 50/60HZ utawa 200-260V, 50HZ

    2400W

    Daya Mesin Super 2400W

    Kapasitas daya dhuwur nyedhiyakake energi sing cukup kanggo asil sing paling optimal.Daya super 2400W ndadekake mesin laser dioda model portabel sing paling kuat lan efisien kanggo perawatan rambut permanen.
    dioda laser CH

    Daya Laser Super 800W

    Daya Super 800W.

    Sumber laser koheren AS.
    100% Bar laser AuSn Murni.
    20 yuta nembak umur super.
    3 ing 1 ukuran titik, nyakup kabeh perawatan wilayah
    * Tip Badan:kanthi ukuran titik super gedhe 15 * 30mm, ningkatake efisiensi perawatan lan nyepetake wektu perawatan.

    * Tip Facial:kanthi ukuran titik 15 * 15mm, dianggep minangka ukuran paling klasik kanggo perawatan area rai, kayata mbusak rambut lan mbusak rambut lambe.
    * Tip irung:karo 8mm diameteripun ukuran titik cilik, tip iki ndadekake irung rambute aman bisa kanggo akeh lanang lan wadon sing keganggu dening rambute irung.
    C手具光斑尺寸

    * Tip cerdas 3D, pangenalan cerdas

    Kita nggunakake teknologi Magnetik 3D saka 3 tips, sampeyan bisa sijine tip sembarang lan bakal cerdas ngenali tip sing wis sijine banjur kanthi otomatis menehi paramèter paling dianjurake kanggo perawatan.Iki ndadekake sistem kita gampang banget kanggo nggunakake, malah kanggo wiwitan!
    C手具制冷

    * 360 ° super cooling, pancen ora krasa lara

    Thanks kanggo desain sambungan khusus ing antarane tip lan gagang, kita bisa entuk efek pendinginan super 360 °, 100% njamin perawatan ora krasa lara.Mung cooling kuwat bisa nggawe perawatan sing nyenengake.
    dioda laser CH

    * Layar LED gedhe, operasi gampang

    Layar LED gedhe ing gagang kita uga dadi sorotan.Boten kados mesin perusahaan liyane, layar iki ing gagang kita ora mung kanggo nampilake logo prasaja utawa cooling tempreture prasaja.Sing luwih penting, ngidini teknisi kecantikan ngontrol mesin langsung saka layar.
    C手具实时

    * Ngawasi wektu nyata

    Ing njero gagang kita duwe modul khusus sing nindakake deteksi wektu nyata saka suhu pendinginan lan energi output saben detik.Ngontrol suhu kristal Sapphire kanthi konstan 4 ℃, uga njamin kulit dilindhungi kanthi apik.
    Sistem monotoring CH
    Kangge uga ndeteksi status kerja cooler TEC
    C手具三波段
    efek laser dioda
    Luwih kuwat.luwih cepet.Luwih pinter.
    Pilihan paling apik kanggo mbusak rambut laser permenant!

    Ngilangi rambut lengkap kalebu punggung, dada, bathuk, bladella, pipi, lambe ndhuwur, ketiak, sikil lengkap, driji, bikini, rambut kuping lan rambut nostil.

    Uga duwe efek apik ing rejuvenation kulit kaya whitening kulit, tightening kulit, koreksi pigmentasi etc.
     
    Sawise 3-5 sesi, pasien bisa entuk efek mbusak rambut permanen.
    Lan sawise sesi pisanan, luwih saka 80% rambut bakal ilang!Banget temenan efek bisa katon sawise sesi pisanan!
    Pitakonan umum

    ①Diode laser lan mesin IPL prabédan
    Mesin laser diodayaiku kanthi dawa gelombang 808 nm/755+808+1064nm sing dirancang kanggo mbusak rambut.Efek nggunakake piranti kasebut katon sawise perawatan pisanan.Pangobatan nganggo laser dioda ora krasa lara, cepet lan nyaman.Saliyane mbusak rambut, piranti kasebut uga mbisakake laser photorejuvenation.Piranti Elixon ngidini sampeyan entuk kulit sing mulus kanthi cepet lan aman.Epilasi arang banget efektif lan menehi asil sing tahan suwe

    ②Apa lara nalika mbusak rambut?
    Sajrone perawatan rambut, kita mindhah sirah ing permukaan kulit kanthi terus-terusan.Sistem pendinginan kita yaiku Sapphire Crystal + Air + Closed Water Circulation + Semiconductor + TEC.Sistem iki mengaruhi cooling kulit sing luwih maju sajrone perawatan.Mulane, epilasi laser minangka prosedur sing sensasi nyeri ora pati penting.Suhu bakal suda kanthi cepet sajrone perawatan, sing bisa digunakake kanggo klien kanthi kulit sing sensitif banget.

    ③Apa kabeh bagean awak bisa dibuwang?
    laser diode mbisakake aman saka rambute kabeh awak.Wilayah perawatan sing paling kerep kena epilasi kalebu: pedhet lan pupu, kelek, lengen, pasuryan lan uga area intim.

    ④pinten sesi sing dibutuhake kanggo ngilangi rambut permanen?
    Rambut tuwuh miturut fase pertumbuhan tartamtu.Kerusakan permanen mung dumadi nalika rambut ana ing fase anagen (fase pertumbuhan intensif).Ing anagen, bohlam rambut disambungake menyang puting susu lan mung bisa nyebabake karusakan termal.Mulane, ora bisa mbusak kabeh rambut ing siji perawatan.Klien kudu netepi tanggal perawatan sing disepakati, mula efektifitas perawatan bakal paling dhuwur.

    sertifikat

    stelle laser


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •  

     

    antarmuka gampang

    Antarmuka Gampang

    Piranti lunak mesin iki banget pangguna-loropaken.Malah wiwitan bisa nggunakake gampang banget.

    Nduwe paramèter sing wis disetel sing bisa langsung digunakake kanggo perawatan, lan kanthi pilihan 15 basa.

    Kangge uga kalebu sistem nguwatirake, sistem ngawasi, sistem nyimpen rekaman perawatan lan sistem nyewa.

     

    sistem nguwatirake nglindhungi mesin ing saben detik

    Sistem alarming

    Sistem alarm kalebu 5 bagean:

    Tingkat banyu, suhu banyu, kacepetan aliran banyu, impurities banyu, status tombol nangani.

    Bisa ngelingake klien nalika ngganti saringan banyu, nalika ngganti banyu anyar, lsp.

     

    sistem ngawasi unik ndadekake sawise dodolan gampang banget

    Sistem Monitoring

    Sistem ngawasi nggawe proyek sawise-sales luwih gampang lan luwih cepet.

    Saben baris stands for bagean tartamtu ing mesin:

    S12V singkatan saka voltase kontrol

    D12V singkatan saka papan kontrol

    DOUT singkatan saka cooling system

    S24V singkatan saka pompa banyu

    L12V singkatan saka sumber daya saiki konstan

    Yen ana masalah, kita bisa mriksa sistem ngawasi kanggo ngerti bagean sing salah, banjur langsung ndandani.

     

     

    sistem kita bisa nyimpen cathetan perawatan klien

    Sistem Simpen Rekam Perawatan

    Saben pasien duwe warna kulit lan jinis rambut sing beda.Malah pasien sing duwe kulit lan jinis rambut sing padha bisa uga duwe toleransi sing beda babagan nyeri.

    Dadi nalika nindakake perawatan kanggo klien anyar, Doctors biasane kudu nyoba saka kurang energi ing kulit sabar lan golek parameter sing paling cocok kanggo pasien tartamtu iki.

    Sistem kita ngidini Dokter nyimpen parameter sing paling cocog kanggo pasien tartamtu iki menyang Sistem Ngirit Rekam Perawatan.Supaya sabanjure nalika pasien teka maneh, Dokter bisa langsung nggoleki paramèter sing wis diuji kanthi apik lan miwiti perawatan kanthi cepet.

     

     

    klien bisa nyewa mesin kanthi nembak utawa wektu

     

    Sistem Sewa

    Iki minangka fungsi sing apik kanggo distributor sing duwe bisnis nyewakake mesin utawa cicilan.

    Iku ngidini distributor kanggo ngontrol mesin saka kadohan!

    Contone, Lily wis nyewa mesin iki kanggo 1 sasi, sampeyan bisa nyetel sandi 1 sasi kanggo dheweke.Sawise 1 sasi sandi bakal ora bener lan mesin bakal dikunci.Yen Lily pengin terus-terusan nggunakake mesin, dheweke kudu mbayar sampeyan dhisik.Yen dheweke mbayar sampeyan 10 dina, sampeyan bisa menehi dheweke sandi 10 dina, yen dheweke mbayar sampeyan 1 sasi, sampeyan bisa menehi dheweke sandi 1 sasi.Iku trep banget kanggo sampeyan ngontrol mesin!Kajaba iku, fungsi iki uga bisa digunakake kanggo klien cicilan!

     

    P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

    A: Beijing Stelle Laser punika manufaturer kanggo diode laser, IPL, ND YAG, RF lan mesin kaendahan multifunctional.Pabrik kita dumunung ing Beijing, ibukutha China.

     

    Q: Suwene ora pangiriman perlu?

    A: Sawise pembayaran kita kudu 5-7 dina apa kanggo produksi lan testing, banjur biasane kita kapal dening DHL utawa UPS kanggo klien, kapal njupuk bab 5-7 dina kanggo teka ing lawang klien.Dadi babar blas mbutuhake babagan 10-14 dina klien bisa nampa mesin sawise pembayaran.

     

    P: Apa sampeyan bisa nyelehake LOGO menyang mesin?

    A: Ya, kita nawakake layanan LOGO gratis kanggo klien.Kita bisa nyelehake logo sampeyan menyang antarmuka mesin kanthi gratis supaya luwih dhuwur.

     

    P: Apa sampeyan nawakake pelatihan?

    A: Ya mesthi.Kanthi mesin kita, kita bakal ngirim manual pangguna sing rinci kanthi paramèter sing disaranake, saéngga wiwitan bisa digunakake kanthi gampang.Kangge kita uga duwe dhaptar video latihan ing saluran YouTube kita.Yen klien duwe pitakon babagan nggunakake mesin, manajer penjualan uga siyap nindakake latihan panggilan video kapan wae kanggo klien.

     

    P: Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

    A: Sampeyan bisa nggawe pembayaran kanggo akun bank kita dening T/T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal etc.

     

    Q: Apa garansi produk?

    A: Kita nawakake garansi gratis 1 taun lan layanan sawise dodolan seumur hidup.Tegese, sajrone 1 taun, kita bakal menehi suku cadang gratis sing dibutuhake, lan kita bakal mbayar biaya pengiriman.

     

    P: Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

    A: Ya, kita tansah nggunakake kemasan ekspor kualitas dhuwur.Kita uga nggunakake kemasan kasus penerbangan khusus kanggo mesin kita, ing njero nganggo busa sing kandel kanggo nglindhungi kanthi apik.

    Model A

    A渲染图2A渲染图1A渲染图3

    Model B

    B渲染图2B渲染图1B渲染图3

    Model C

    C渲染图2C渲染图1C渲染图3

    Model D

    D渲染图2D渲染图1D渲染图3

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    KATEGORI PRODUK