generasi kaping 2

  • Laser Laser Penghapusan Rambut 2 ing 1 Ukuran Titik Dhuwur Power Diode Laser

    Laser Laser Penghapusan Rambut 2 ing 1 Ukuran Titik Dhuwur Power Diode Laser

    Mesin Laser Dioda Daya Tinggi 2 in 1, Cocog kanggo salon kecantikan, klinik, institusi perawatan kulit.iku kalebu rong ukuran titik kanggo area perawatan beda.Big titik 15*30mm: kanggo perawatan area gedhe kayata rambute lengen, rambute wentis, rambute kelek, rambute dodo.Small titik 15*10mm:kanggo perawatan area cilik kayata rambute lambe, driji rambut, rambut jenggot, rambut alis.3 sesi mbusak rambut permanen, 100% US Coherent laser bar, 100%

  • Portable laser diode 808nm diodo laser hair removal trio panjang gelombang diode laser

    Portable laser diode 808nm diodo laser hair removal trio panjang gelombang diode laser

    Big titik ukuran mesin laser diode daya dhuwur 800w-1200w mesin laser diode, kalebu loro ukuran titik kanggo wilayah perawatan beda.

    Titik gedhe 15 * 30mm: kanggo perawatan area gedhe kayata rambut lengen, rambut sikil, rambut kelek, rambut dada.

    Titik cilik 15 * 10mm: kanggo perawatan area cilik kayata rambut lambe, rambut driji, rambut jenggot, rambut alis.

    3 sesi mbusak rambut permanen, 100%

    Bar laser koheren AS, 100%