Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

Beijing Stelle Laser minangka produsen peralatan kecantikan R&D sing ana ing Beijing, ibukutha China.Rangkaian produk kami meliputi laser dioda laser 808nm dan panjang gelombang tiga, mesin rejuvenasi kulit E-light IPL SHR OPT, mesin penghapus tato nd yag laser, mesin pelangsing cryolipolysis, mesin resurfing kulit fraksional CO2 laser dll.

babagan awake dhewe

Produk Kita

Antarane macem-macem produk, model sing paling misuwur yaiku mesin sing gegandhengan karo laser dioda, kayata laser dioda portabel + laser nd yag kanthi 2 gagang, laser dioda vertikal + Elight + laser nd yag + vaskular 980nm kanthi 4 gagang.

Kangge, mesin laser dioda cerdas generasi kaping 3 sing mentas dikembangake wis cepet ngrebut pasar kanthi fitur nonrecognition cerdas sing unik, tips perawatan 3 sing bisa diijolke lan layar LED gedhe.Iku nggunakake terobosan dhuwur-tech lan mimpin kanggo generasi anyar mesin laser diode.

produk kita
produk kita
produk kita

Ukuran Kita

Perusahaan nduwe area 580 sqm.Kapasitas produksi taunan kita yaiku 3000 set.Amarga tim riset lan pangembangan independen, buruh sing dilatih kanthi apik, lan sistem kontrol kualitas sing ketat ing saben prosedur - saka sumber bahan, perakitan, tes nganti pengepakan, mesin kita entuk pujian sing dhuwur saka klien ing saindenging jagad babagan kualitas lan efek.

Ukuran Perusahaan
Output taunan
babagan awake dhewe

Layanan Kita

24 Jam Online

Sukses jangka panjang pelanggan minangka pondasi kabeh sing ditindakake.Layanan sawise Penjualan global kita watara jam.Wong layanan sawise dodolan profesional lan semangat Stelle Laser bakal ngirim layanan sing tepat lan tepat wektu kanggo tantangan teknis saben dina sajrone utawa ngluwihi periode garansi. Kapan lan ing ngendi wae sampeyan butuh, layanan Stelle Laser bakal ana.

Pasar Global

Kita setya nyedhiyakake pelanggan global kanthi produk dhuwur, layanan OEM / ODM lan layanan sawise-sales online 24 jam. Kanthi lisensi ekspor, mesin kita wis diekspor menyang luwih saka 70 negara ing Eropa, Timur Tengah, Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia, Afrika lan Australia etc.., Stelle Laser Sincerely looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan!