APQ1 ndyag laser 2 gagang beda kanggo opsi mbusak tato 1064nm, 532nm lan 1320nm ndyag pico

Katrangan singkat:

Ngilangi tato kanthi laser Q-switched nggunakake proses sing dikenal minangka 'efek fotoakustik'.Nalika energi laser diserep dening pigmen tato, suhu dhuwur banget digawe - biasane ewu derajat.Nanging, suhu dhuwur iki ora lestari lan mula 'ambruk.'Iki ngasilaké gelombang akustik kanggo mbentuk watara partikel pigmen.


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:1 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:500 Piece / Piece saben Sasi
  • Model:APQ1E
  • Tipe Laser:Nd: Yag Laser
  • Fitur:Ngilangi Pigmen, Ngencangake Kulit, Whitening, Rejuvenasi Kulit
  • Layanan sawise-sales:Suku cadang gratis, Dhukungan online, Dhukungan teknis video
  • Fungsi:Tattoo remova, mbusak tahi lalat, peeling karbon
  • Umur:3 yuta dijupuk
  • Packing ukuran:57*47*74cm
  • Detail Produk

    Antarmuka pinter

    FAQ

    Tag produk

    Sorotan
    720fbeeaa7c5ed5215c42752356071d5_H8b66f00fcf96459d8124ffbb9f077333t

    Mini andPenghapusan Tato sing Kuat Mole Removal 532 1064 1320 Carbon Peel Laser
    1. Ukuran mini, bobot entheng, murah banget ing pengiriman.
    2. Wektu urip liwat 3.000.000 poto.
    3. Dawane gelombang telung 1064nm,532nmlan 1320nm.
    5. 2 nangani beda kanggo pilihan.
    5. Ngilangi Tato, Ngilangi Mol, Ngilangi Bintik, Ngilangi Kerut, Ngilangi Pigmen,
    SkinTightening, Whitening Kulit, Rejuvenation Kulit.
    Spesifikasi
    Spesifikasi
    ND Yag Laser
    sumber daya
    500W
    lampu
    Lampu xenon UK
    rod
    phi 6 ipuk
    Energi / maks
    1-1000mJ
    Dawane gelombang
    532nm, 1064nm, 1320nm
    Ukuran titik
    6 mm
    Frekuensi
    1-10Hz
    Operasi
    10"TFT True Color Touch Screen
    Input listrik
    90-130V, 50/60HZ utawa 200-260V, 50HZ

     

    Rincian mesin

    cc80a8fd304cdb0ab8a96bb3335b0fdd_Hf8c666ba11d640578592afd12ddd6539n

    Teori Kerja

    Ngilangi tato kanthi laser Q-switched nggunakake proses sing dikenal minangka 'efek fotoakustik'.Nalika energi laser diserep dening pigmen tato, suhu dhuwur banget digawe - biasane ewu derajat.Nanging, suhu dhuwur iki ora lestari lan mula 'ambruk.'Iki ngasilaké gelombang akustik kanggo mbentuk watara partikel pigmen.Asil gelombang iki yaiku pecahan partikel tinta dadi pecahan sing luwih cilik.Mekanisme pertahanan awak dhewe banjur mbusak partikel cilik iki ninggalake pigmentasi tato sing luwih gedhe.Pangobatan sabanjure bakal nyebabake efek 'rusak' sing padha ing partikel tinta sing isih ana nganti pungkasane ilang.

    b85a537cae1c8ead0bb778debc6dd000_Hb0bbbba65fa24de58fb0f8201619e280x

    Mesin ND Yag Laser portabel sing apik, kanthi 2 gagang sing beda kanggo pilihan.

    621a42d79dd0a64afce5c1cfdca33729_He3619c56a3c4491f8954501c8e10cb79Uc4140c20099a0b3767548484bb9ef3a3_He7bc1d5b029d4fd4864b28ff8b25a84a7

    3d733aaf1106b3b351f19cfae071f884_H411177678c894ed69e61ec11675d935963de9675a42db011fa0dfeddab2c9e4ad_H3498a4f5aa8e4a10b6d1b27dab1db652w

    ND yag nangani

    3 Juta Shots, Lampu UK
    * Urip super dawa 3 yuta tembakan, paling ora 5-10 kaping luwih dawa tinimbang liyane!
    * Lampu xenon UK + rod Φ6
    * Ukuran titik gedhe lan bunder, output energi sing seragam

     bank foto (6)

    Struktur njero banget cukup lan saben baris cetha.Kabeh suku cadang dipasang ing rak logam.

    * Lampu UK, kanthi Φ 6 rod
    * Tangki banyu gedhe 4L
    * Filter banyu impor Korea
    * Ngalih merek Schneider
    * Jepang ngimpor penggemar gedhe
    * radiator gedhe
    * Pompa banyu DC tanpa sikat paling anyar
    * Pulse saklar banyu kanggo ngawasi aliran banyu
    * Kapasitor HCG 

    We offer 3 tips kanggo nutupi kabeh kabutuhan customer.

    532nmdawa gelombang: nyisihaken freckles, tato alis, tato garis mripat gagal, tato, garis lambé, pigmen, telangiectasia ing cethek abang, coklat lan Jambon lan etc.
    1064nmdawa gelombang: njaluk nyisihaken saka freckles lan titik coklat kuning, tato alis, tato garis mripat gagal, tato, Birthmark lan Nevus saka Ota, pigmentasi lan titik umur, nevus ing ireng lan biru, abang abang, jero warung lan etc.
    1320nmdawa gelombang: nyilikake pori-pori, mbusak poblackhead, tightening lan whitening kulit, rejuvenation kulit, aman kisut.
    ND yag efek laser
    Sadurunge & Sawise efek

    Kanthi daya 1000mJ, mesin kita duwe efek sing apik banget.
    Efek sing jelas banget bisa dideleng langsung sawise perawatan pisanan.


    Perusahaan
    stelle laserBalai pameran
    stelle laser


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •  

     

    antarmuka gampang

    Antarmuka Gampang

    Piranti lunak mesin iki banget pangguna-loropaken.Malah wiwitan bisa nggunakake gampang banget.

    Nduwe paramèter sing wis disetel sing bisa langsung digunakake kanggo perawatan, lan kanthi pilihan 15 basa.

    Kangge uga kalebu sistem nguwatirake, sistem ngawasi, sistem nyimpen rekaman perawatan lan sistem nyewa.

     

    sistem nguwatirake nglindhungi mesin ing saben detik

    Sistem alarming

    Sistem alarm kalebu 5 bagean:

    Tingkat banyu, suhu banyu, kacepetan aliran banyu, impurities banyu, status tombol nangani.

    Bisa ngelingake klien nalika ngganti saringan banyu, nalika ngganti banyu anyar, lsp.

     

    sistem ngawasi unik ndadekake sawise dodolan gampang banget

    Sistem Monitoring

    Sistem ngawasi nggawe proyek sawise-sales luwih gampang lan luwih cepet.

    Saben baris stands for bagean tartamtu ing mesin:

    S12V singkatan saka voltase kontrol

    D12V singkatan saka papan kontrol

    DOUT singkatan saka cooling system

    S24V singkatan saka pompa banyu

    L12V singkatan saka sumber daya saiki konstan

    Yen ana masalah, kita bisa mriksa sistem ngawasi kanggo ngerti bagean sing salah, banjur langsung ndandani.

     

     

    sistem kita bisa nyimpen cathetan perawatan klien

    Sistem Simpen Rekam Perawatan

    Saben pasien duwe warna kulit lan jinis rambut sing beda.Malah pasien sing duwe kulit lan jinis rambut sing padha bisa uga duwe toleransi sing beda babagan nyeri.

    Dadi nalika nindakake perawatan kanggo klien anyar, Doctors biasane kudu nyoba saka kurang energi ing kulit sabar lan golek parameter sing paling cocok kanggo pasien tartamtu iki.

    Sistem kita ngidini Dokter nyimpen parameter sing paling cocog kanggo pasien tartamtu iki menyang Sistem Ngirit Rekam Perawatan.Supaya sabanjure nalika pasien teka maneh, Dokter bisa langsung nggoleki paramèter sing wis diuji kanthi apik lan miwiti perawatan kanthi cepet.

     

     

    klien bisa nyewa mesin kanthi nembak utawa wektu

     

    Sistem Sewa

    Iki minangka fungsi sing apik kanggo distributor sing duwe bisnis nyewakake mesin utawa cicilan.

    Iku ngidini distributor kanggo ngontrol mesin saka kadohan!

    Contone, Lily wis nyewa mesin iki kanggo 1 sasi, sampeyan bisa nyetel sandi 1 sasi kanggo dheweke.Sawise 1 sasi sandi bakal ora bener lan mesin bakal dikunci.Yen Lily pengin terus-terusan nggunakake mesin, dheweke kudu mbayar sampeyan dhisik.Yen dheweke mbayar sampeyan 10 dina, sampeyan bisa menehi dheweke sandi 10 dina, yen dheweke mbayar sampeyan 1 sasi, sampeyan bisa menehi dheweke sandi 1 sasi.Iku trep banget kanggo sampeyan ngontrol mesin!Kajaba iku, fungsi iki uga bisa digunakake kanggo klien cicilan!

     

    P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

    A: Beijing Stelle Laser punika manufaturer kanggo diode laser, IPL, ND YAG, RF lan mesin kaendahan multifunctional.Pabrik kita dumunung ing Beijing, ibukutha China.

     

    Q: Suwene ora pangiriman perlu?

    A: Sawise pembayaran kita kudu 5-7 dina apa kanggo produksi lan testing, banjur biasane kita kapal dening DHL utawa UPS kanggo klien, kapal njupuk bab 5-7 dina kanggo teka ing lawang klien.Dadi babar blas mbutuhake babagan 10-14 dina klien bisa nampa mesin sawise pembayaran.

     

    P: Apa sampeyan bisa nyelehake LOGO menyang mesin?

    A: Ya, kita nawakake layanan LOGO gratis kanggo klien.Kita bisa nyelehake logo sampeyan menyang antarmuka mesin kanthi gratis supaya luwih dhuwur.

     

    P: Apa sampeyan nawakake pelatihan?

    A: Ya mesthi.Kanthi mesin kita, kita bakal ngirim manual pangguna sing rinci kanthi paramèter sing disaranake, saéngga wiwitan bisa digunakake kanthi gampang.Kangge kita uga duwe dhaptar video latihan ing saluran YouTube kita.Yen klien duwe pitakon babagan nggunakake mesin, manajer penjualan uga siyap nindakake latihan panggilan video kapan wae kanggo klien.

     

    P: Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

    A: Sampeyan bisa nggawe pembayaran kanggo akun bank kita dening T/T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal etc.

     

    Q: Apa garansi produk?

    A: Kita nawakake garansi gratis 1 taun lan layanan sawise dodolan seumur hidup.Tegese, sajrone 1 taun, kita bakal menehi suku cadang gratis sing dibutuhake, lan kita bakal mbayar biaya pengiriman.

     

    P: Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

    A: Ya, kita tansah nggunakake kemasan ekspor kualitas dhuwur.Kita uga nggunakake kemasan kasus penerbangan khusus kanggo mesin kita, ing njero nganggo busa sing kandel kanggo nglindhungi kanthi apik.

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    KATEGORI PRODUK