Laser pecahan CO2

  • Klinik profesional nggunakake Fractional CO₂ Laser kanthi 3 sistem

    Klinik profesional nggunakake Fractional CO₂ Laser kanthi 3 sistem

    Klinik profesional nggunakake Fractional CO2 Laser kanthi 3 sistem
    1. Fractional lan nglereni 2 sistem standar;Sistem ginekologi opsional
    2. Kontrol piranti lunak Umanized, luwih efektif ing asil perawatan
    3. 14 grafis perawatan variabel, wangun luwes, ukuran lan let
    4. 7 Joints articulated cahya nuntun lengen;Trep lan fleksibel ing operasi, nemen ngurangi mundhut energi 5. USA diimpor RF tabung laser;output laser anteng lan malah
    6. 1-3 kaping Cepet lan efektif ngatasi masalah catu lan vagical.
    7. 360 derajat kemampuan mindhai saka pecahan nangani.
    8.Efek sisih minimal lan ora ana wektu mudhun.
    9.Wide aplikasi kanggo perawatan saka dermatology, Ginekologi, surgery umum, ENT lan anorectal etc.