Mesin Cryolipolysis Kab

  • Cryolipolysis Lemak Pembekuan Bobot Mundhut Slimming Machine

    Cryolipolysis Lemak Pembekuan Bobot Mundhut Slimming Machine

    Mesin Pelangsing Pembekuan yaiku pendinginan non-invasif jaringan adipose kanggo ngindhuksi lipolisis - ngrusak sel lemak - kanggo nyuda lemak awak tanpa ngrusak jaringan liya.Paparan pendinginan liwat ekstraksi energi nyebabake apoptosis sel lemak - mati sel alami sing dikontrol, sing ndadékaké pelepasan sitokin lan mediator inflamasi liyane sing mboko sithik ngilangi sel sing kena pengaruh.Sel inflamasi mboko sithik nyerna sel lemak sing kena pengaruh ing sasi sawise prosedur kasebut, nyuda kekandelan lapisan lemak.Lipid saka sel lemak alon-alon dibebasake lan diangkut dening sistem limfatik kanggo diproses lan diilangi, kaya lemak saka panganan. .