Diode laser hair removal Nd Yag Ipl Ipl Laser Machine Peralatan Estetika Medis Diode Laser OPT/IPL Nd Yag Laser Machine

Katrangan singkat:

Peralatan Laser Kanggo Pasar Beauty.Mesin Ngilangi Rambut Laser Gelombang Tiga.Produsen Profesional & Experienced saka Laser Hair Remove Equipment.OEM lan ODM Cooperation.CE Certification.Professional Design.High Cost-Efektif.


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:1 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:500 Piece / Piece saben Sasi
  • Model:DPL3
  • Nomer gagang: 3
  • Nangani 1:Dioda laser
  • Nangani 2:IPL
  • Nangani 3:Nd yag laser
  • logo:layanan logo free
  • Sertifikasi:FDA, CE Medis
  • Detail Produk

    Antarmuka pinter

    FAQ

    Desain liyane

    Tag produk

    DPL3 -Elos E Cahya Epilator ND Yag ora krasa laraLaser Dioda Kab
    bank foto (6)

    Elos E Light Epilator ND Yag Painless Diode Laser
    Kanthi 1 mesin, kalebu 10 fungsi!

    - Laser mbusak rambut
    - Perawatan kukul
    - Rejuvenation foto
    -Pemutih kulit
    - Perawatan saka urat laba-laba
    - Perawatan pigmentasi
    - mbusak tato
    - Peeling karbon
    - Ngilangi kerut
    - Ngangkat awak

    Spesifikasi Laser Dioda Kab IPL/SSR/SHR/E-cahya Nd: Yag Laser
    sumber daya 2000W 2000W 500W
    daya laser 300-800W / 15W
    Energi / maks 1-166J/cm2 1-50J/cm2 1000mJ
    Dawane gelombang 808nm utawa Triple Wave 480/530/590/640/690-1200nm 532/1064/1320nm
    Ukuran titik 30*15mm + 15*10mm 15*50mm (12*30mm opsional) 6 mm
    Durasi pulsa 10-400ms 1-12 ms 10ns-20ns
    Interval pulsa / / /
    Frekuensi 1-10Hz
    Tingkat Pendinginan 1-5 tingkat
    Sistem pendinginan Air + Banyu + Angin + TEC + Sapphire sking cooling kontak
    Operasi 10"TFT True Color Touch Screen

    Rincian mesin
    bank foto (9)
    Sumber daya independen kanggo saben sistem.Iki uga njamin saben sistem nduweni energi sing kuwat lan stabil.
    Struktur njero banget cukup lan saben baris cetha.Kabeh suku cadang dipasang ing rak logam.

    * 2000W sumber daya kanggo sistem laser diode
    * Sumber daya 2000W kanggo E-light (IPLSHR E-light) sistem
    * Catu daya 500W kanggo sistem laser ND yag
    * 100W sumber daya kanggo sistem RF
    spare parts mesin kaendahan

    Spare parts kita nggunakake

    * Lampu UK, bar laser AS
    * Tangki banyu gedhe 8L kanthi monitor level banyu
    * 2 saringan banyu impor Korea
    * Ngalih merek Schneider
    * 4 Jepang ngimpor penggemar gedhe + 2 radiator gedhe
    * Pompa banyu DC tanpa sikat paling anyar kanthi angkat 15m
    * Pulse saklar banyu kanggo ngawasi aliran banyu
    * Papan stainless steel antarane konektor lan internal

    Nangani Details
    dioda laser CH

    Diode Laser Ngalahake: 20 Juta Shots, Sumber Laser Koheren AS

    Loro-lorone 808nm lan Gelombang Triple kasedhiya

    * Ukuran titik klasik 15*15mm
    * Kepala pendinginan ekstra 25*25mm
    * Sistem pendinginan: udara + banyu + TEC + Sapphire
    * Efek pendinginan sing apik banget, ora krasa lara
    Teknologi CIA™- Cooling In Advance

    Iki nggunakake tips cooling TEC 25mm * 25mm kanggo kelangan kulit sadurunge, sajrone lan sawise perawatan.Bisa nglindhungi epidemi saka lara,
    nyuda rasa lara sajrone nyopot rambut, lan nambah kepenak kanggo pasien. Teknologi ICE™ - Pendinginan kontak bebarengan
    Iku teknologi canggih sing terus-terusan adhem kulit sajrone perawatan.Iki nyuda resiko kobong ing epidermis
    nalika njaga panas kanggo nembus dermis ing ngendi folikel rambut.

    deteksi TEC
    Sistem monotoring CH

    Kepiye cara kerja laser dioda?

    Laser hair removal minangka prosedur sing aman lan efektif.Laser Dioda nggunakake sinar cahya (laser) sing konsentrasi kanggo nambani rambut sing ora dikarepake.Laser dioda ngarahake pigmentasi ing folikel rambut.Kerusakan iki nyegah utawa nundha wutah rambut ing mangsa ngarep.

    Nggunakake panyerepan selektif cahya, laser nduweni 2 kinerja ing target lan wilayah sekitar.Panas lan energi kerja ing folikel, ngrusak wilayah sing ngasilake rambut.Jaringan ing sakubenge ora bakal cilaka.

    We kudu sawetara pangobatan kanggolaser mbusak rambuteamarga wutah rambute duwe siklus.Rambut sing asale saka folikel bakal ilang teksture sawise saben perawatan.Kangge, kacepetan wutah rambute dadi luwih alon.

    Sadurunge lan Sawise
    efek laser dioda

     

    Gagang Laser ND Yag : 3 Juta Tembakan, Lampu UK
    ND yag nangani

    * Urip super dawa 3 yuta tembakan, paling ora 5-10 kaping luwih dawa tinimbang liyane!
    * Lampu xenon UK + rod Φ6
    * Ukuran titik gedhe lan bunder, output energi sing seragam

    We offer 3 tips kanggo nutupi kabeh kabutuhan customer.
    Dawane gelombang 532nm: nyingkirake bintik-bintik, tato alis, tato garis mata sing gagal, tato, garis lambe, pigmen, telangiectasia kanthi warna abang cethek, coklat lan jambon lan liya-liyane.
    Dawane gelombang 1064nm: nyingkirake bintik-bintik lan titik coklat kuning, tato alis, tato garis mripat sing gagal, tato, Tandha Lahir lan Nevus saka Ota, pigmentasi lan titik umur, nevus ireng lan biru, abang abang, kopi jero lan liya-liyane.
    Dawane gelombang 1320nm: mbusak pori-pori, mbusak poblackhead, ngencengi lan whitening kulit, rejuvenasi kulit, ngilangi kerut.

    Kepiye cara kerja laser nd yag?

    Basis teoretis kanggo perawatan laser pigmentasi kulit lan kaendahan laser yaiku teori "fotothermolisis selektif" sing diusulake dening Dr. Anderson RR.lan Parrish JA.ing Amerika Serikat ing taun 1983. Photothermolysis selektif yaiku panyerepan energi laser kanthi selektif dening komponen jaringan tartamtu, lan panas sing diasilake dening efek termal ngrusak komponen jaringan tartamtu kasebut.Sistem kekebalan lan metabolisme awak dhewe bisa nyerep lan ngilangi puing-puing jaringan sing rusak iki kanggo nggayuh tujuan nambani penyakit pigmen.Emit energi laser kanthi cepet kanggo ngremuk kromofor jaringan sing lara kanthi efisien.Bagéyan saka kromofor (epidermis) dipérang lan diekskresi saka epidermis.Sapérangan kromofor (ing sangisoré epidermis) dipérang dadi partikel-partikel cilik sing bisa ditembus déning makrofag.Sawise pencernaan fagosit, pungkasane diekskresikan liwat sirkulasi limfatik, lan kromofor jaringan sing lara bakal mboko sithik nganti ilang, dene jaringan normal ing saubengé ora rusak.

    Sadurunge lan Sawise
    ND yag efek laser

     

    E-light Handle : Super 1 Million Shots, UK Lamp
    gagang IPL

    * Lampu xenon impor UK
    * TWO saringan banyu impor Korea EXTRA
    * Umur sing ora bisa dipercaya 1,000,000 tembakan, paling ora 5 kaping luwih dawa tinimbang liyane!

    We offer 5 saringan kanggo nangani Elight iki.Supaya gagang iki bisa nutupi kabeh fungsi ing ngisor iki:
    480nm ~ 1200nm: perawatan kukul
    530nm ~ 1200nm: rejuvenation kulit
    590nm ~ 1200nm: pemutihan kulit, perawatan pigmen, perawatan urat laba-laba
    640nm ~ 1200nm: mbusak rambut kanggo kulit sing padhang nganti kuning
    690nm ~ 1200nm: mbusak rambut kanggo kulit peteng

    Kepiye cara kerjane IPL?

    Prinsip photopyrolysis selektif: Njupuk kauntungan saka karakteristik sing ana luwih pigmen ing kulit diseased tinimbang jaringan kulit normal, cahya pulsed kuwat tumindak ing epidermis, kang bisa preferentially digunakke dening pigmen lan hemoglobin oksigen ing kulit, tanpa ngrusak jaringan normal.Ing kahanan iki, pembuluh getih wis coagulated, klompok pigmen lan sel pigmen sing numpes lan decomposed, supaya minangka kanggo entuk efek nambani telangiectasia lan reregetan.

    Prinsip Biostimulasi: Gunakake energi cahya kanggo ngowahi energi panas kanggo ngasilake sub-karusakan sing bisa dibalikake entheng ing dermis, saéngga miwiti mekanisme ndandani tatu kulit, nyusun ulang lan regenerasi serat kolagen lan serat elastis ing kulit, lan mulihake elastisitas, kanthi mangkono entuk. efek terapeutik ngilangi kisut, rejuvenating kulit lan ngurangi pori-pori.

     

    Sadurunge lan Sawise
    efek IPL

     

    Situs pameran
    3561

     

    Pameran pabrik
    1115149

     

    Profil perusahaan

    Bejing Stelle Laser Technology Co., Ltd minangka produsen mesin kecantikan terkemuka saka China sing diadegake ing taun 2010.
    Produts kita nyakup peralatan kaendahan lengkap kayata Diode laser 808nm, q switch nd yag laser, IPL SHR E-light lan mesin kecantikan multifungsi sing nggabungake gagang ndhuwur.
    ing China, kita pabrik pisanan kanggo miwiti gabungke nangani laser dioda karo nangani liyane, kita mbukak pasar, amarga iku hard kanggo gabungke nangani laser diode karo nangani liyane, sadurunge 2020, mung pabrik kita bisa nindakake diode laser 2in1, diode laser 3in1 , dioda laser 4 in 1.
    saiki pasar China sawetara perusahaan bisa nindakake diode laser 2in1, kayata diode + nd yag, diode + ipl, nanging ora bisa nindakake mesin DIODE 3IN1, kayata diode + nd ya + ipl, uga ora bisa nindakake DIODE 4IN1 LASER, kayata diode+nd yag+e-light+rf machine
    lan kita bisa nindakake babagan 11 taun kepungkur, dheweke mung bisa nindakake ing 2020, kualitas mesin ora stabil, kualitas mesin ora dhuwur, masalah sawise-sale dhuwur, nanging kita wis berkembang pirang-pirang taun, saiki mesin kita stabil lan kualitas dhuwur, ora ana masalah sawise-sale
    We are banget profesional produksi mesin laser diode.Kita duwe telung gagang laser dioda sing beda.Kita duwe 300w 500W 600W 800W 1000W 1200W 1400W 1600W.
    Kita duwe laser dioda portabel 808nm + ipl lan laser dioda 808nm + Nd yag, dioda VERTIKAL + ipl + laser 980nm lan dioda +Nd Yag+ laser 980nm, lan dioda +Nd Yag+ E-light + laser 980nm, lan diode + Nd Yag + E-light + RF + laser 980nm, mung pabrik kita sing bisa nindakake ing China.13


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •  

     

    antarmuka gampang

    Antarmuka Gampang

    Piranti lunak mesin iki banget pangguna-loropaken.Malah wiwitan bisa nggunakake gampang banget.

    Nduwe paramèter sing wis disetel sing bisa langsung digunakake kanggo perawatan, lan kanthi pilihan 15 basa.

    Kangge uga kalebu sistem nguwatirake, sistem ngawasi, sistem nyimpen rekaman perawatan lan sistem nyewa.

     

    sistem nguwatirake nglindhungi mesin ing saben detik

    Sistem alarming

    Sistem alarm kalebu 5 bagean:

    Tingkat banyu, suhu banyu, kacepetan aliran banyu, impurities banyu, status tombol nangani.

    Bisa ngelingake klien nalika ngganti saringan banyu, nalika ngganti banyu anyar, lsp.

     

    sistem ngawasi unik ndadekake sawise dodolan gampang banget

    Sistem Monitoring

    Sistem ngawasi nggawe proyek sawise-sales luwih gampang lan luwih cepet.

    Saben baris stands for bagean tartamtu ing mesin:

    S12V singkatan saka voltase kontrol

    D12V singkatan saka papan kontrol

    DOUT singkatan saka cooling system

    S24V singkatan saka pompa banyu

    L12V singkatan saka sumber daya saiki konstan

    Yen ana masalah, kita bisa mriksa sistem ngawasi kanggo ngerti bagean sing salah, banjur langsung ndandani.

     

     

    sistem kita bisa nyimpen cathetan perawatan klien

    Sistem Simpen Rekam Perawatan

    Saben pasien duwe warna kulit lan jinis rambut sing beda.Malah pasien sing duwe kulit lan jinis rambut sing padha bisa uga duwe toleransi sing beda babagan nyeri.

    Dadi nalika nindakake perawatan kanggo klien anyar, Doctors biasane kudu nyoba saka kurang energi ing kulit sabar lan golek parameter sing paling cocok kanggo pasien tartamtu iki.

    Sistem kita ngidini Dokter nyimpen parameter sing paling cocog kanggo pasien tartamtu iki menyang Sistem Ngirit Rekam Perawatan.Supaya sabanjure nalika pasien teka maneh, Dokter bisa langsung nggoleki paramèter sing wis diuji kanthi apik lan miwiti perawatan kanthi cepet.

     

     

    klien bisa nyewa mesin kanthi nembak utawa wektu

     

    Sistem Sewa

    Iki minangka fungsi sing apik kanggo distributor sing duwe bisnis nyewakake mesin utawa cicilan.

    Iku ngidini distributor kanggo ngontrol mesin saka kadohan!

    Contone, Lily wis nyewa mesin iki kanggo 1 sasi, sampeyan bisa nyetel sandi 1 sasi kanggo dheweke.Sawise 1 sasi sandi bakal ora bener lan mesin bakal dikunci.Yen Lily pengin terus-terusan nggunakake mesin, dheweke kudu mbayar sampeyan dhisik.Yen dheweke mbayar sampeyan 10 dina, sampeyan bisa menehi dheweke sandi 10 dina, yen dheweke mbayar sampeyan 1 sasi, sampeyan bisa menehi dheweke sandi 1 sasi.Iku trep banget kanggo sampeyan ngontrol mesin!Kajaba iku, fungsi iki uga bisa digunakake kanggo klien cicilan!

     

    P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

    A: Beijing Stelle Laser punika manufaturer kanggo diode laser, IPL, ND YAG, RF lan mesin kaendahan multifunctional.Pabrik kita dumunung ing Beijing, ibukutha China.

     

    Q: Suwene ora pangiriman perlu?

    A: Sawise pembayaran kita kudu 5-7 dina apa kanggo produksi lan testing, banjur biasane kita kapal dening DHL utawa UPS kanggo klien, kapal njupuk bab 5-7 dina kanggo teka ing lawang klien.Dadi babar blas mbutuhake babagan 10-14 dina klien bisa nampa mesin sawise pembayaran.

     

    P: Apa sampeyan bisa nyelehake LOGO menyang mesin?

    A: Ya, kita nawakake layanan LOGO gratis kanggo klien.Kita bisa nyelehake logo sampeyan menyang antarmuka mesin kanthi gratis supaya luwih dhuwur.

     

    P: Apa sampeyan nawakake pelatihan?

    A: Ya mesthi.Kanthi mesin kita, kita bakal ngirim manual pangguna sing rinci kanthi paramèter sing disaranake, saéngga wiwitan bisa digunakake kanthi gampang.Kangge kita uga duwe dhaptar video latihan ing saluran YouTube kita.Yen klien duwe pitakon babagan nggunakake mesin, manajer penjualan uga siyap nindakake latihan panggilan video kapan wae kanggo klien.

     

    P: Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

    A: Sampeyan bisa nggawe pembayaran kanggo akun bank kita dening T/T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal etc.

     

    Q: Apa garansi produk?

    A: Kita nawakake garansi gratis 1 taun lan layanan sawise dodolan seumur hidup.Tegese, sajrone 1 taun, kita bakal menehi suku cadang gratis sing dibutuhake, lan kita bakal mbayar biaya pengiriman.

     

    P: Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

    A: Ya, kita tansah nggunakake kemasan ekspor kualitas dhuwur.Kita uga nggunakake kemasan kasus penerbangan khusus kanggo mesin kita, ing njero nganggo busa sing kandel kanggo nglindhungi kanthi apik.

    C cangkang

    bank foto (1)bank foto (2)

     

    E shell, layar amba, model anyar

    bank foto (10)bank foto (11)

     

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    KATEGORI PRODUK