FAQ

Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Beijing Stelle Laser punika manufaturer kanggo laser diode, IPL, ND YAG, RF lan mesin kaendahan multifunctional.Pabrik kita dumunung ing Beijing, ibukutha China.

Suwene pangiriman perlu?

Sawise mbayar, kita butuh 5-7 dina kerja kanggo produksi lan uji coba, mula biasane dikirim nganggo DHL utawa UPS kanggo klien, pengiriman butuh udakara 5-7 dina tekan lawang klien.Dadi babar blas mbutuhake babagan 10-14 dina klien bisa nampa mesin sawise pembayaran.

Apa sampeyan bisa nyelehake logo ing mesin?

Ya, kita nawakake layanan LOGO gratis kanggo klien.Kita bisa nyelehake logo sampeyan menyang antarmuka mesin kanthi gratis supaya luwih dhuwur.

Apa sampeyan nawakake pelatihan?

Iya tenanan.Kanthi mesin kita, kita bakal ngirim manual pangguna sing rinci kanthi paramèter sing disaranake, saéngga wiwitan bisa digunakake kanthi gampang.Kangge kita uga duwe dhaptar video latihan ing saluran YouTube kita.Yen klien duwe pitakon babagan nggunakake mesin, manajer penjualan uga siyap nindakake latihan panggilan video kapan wae kanggo klien.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran kanggo akun bank kita dening T / T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal etc.

Apa garansi produk?

Kita nawakake garansi gratis 1 taun lan layanan sawise dodolan seumur hidup.Tegese, sajrone 1 taun, kita bakal menehi suku cadang gratis sing dibutuhake, lan kita bakal mbayar biaya pengiriman.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi.Kita uga nggunakake kemasan kasus penerbangan khusus kanggo mesin kita, ing njero nganggo busa sing kandel kanggo nglindhungi kanthi apik.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?