Multi-fungsi diode laser + ipl opt e-light + q switch nd yag laser + frekuensi radio rf mesin laser kecantikan

Katrangan singkat:

Intelligent high power Diode laser + nd yag laser + E-light + RF 4 in 1 multi-fungsi mesin laser.

Wis 10 fungsi kabeh ing 1 mesin!

Laser hair removal Pengobatan jerawat Photo rejuvenation Pemutihan kulit Perawatan spider vein Perawatan pigmentasi Penghapusan tato Pengupasan Karbon Penghapusan kerut Badan ngangkat

Teknologi canggih banget!Perusahaan liyane mung bisa nindakake IPL + mesin Handles liyane, nanging kita bisa nindakake DIODE + mesin Handles liyane.


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:1 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:500 Piece / Piece saben Sasi
  • Model:DPL4
  • Nomer gagang:4 gagang
  • Nangani 1:Intelligent Diode laser nangani kanggo rambute aman
  • Nangani 2:E-light gagang kanggo perawatan kukul, rejuvenation foto etc
  • Nangani 3:ND Yag laser nangani kanggo mbusak tato lan karbon peeling
  • Nangani 4:RF nangani kanggo pasuryan lan awak ngangkat
  • Garansi:Garansi 2 taun, layanan sawise-sales gratis umur
  • Packing ukuran:60*63*116cm
  • Detail Produk

    Antarmuka pinter

    FAQ

    Desain liyane

    Tag produk

    DPL4F

    Laser 4 in 1 paling canggih.
    Kanthi 1 mesin, kalebu 10 fungsi!

    - Laser mbusak rambut
    - Perawatan kukul
    - Rejuvenation foto
    -Pemutih kulit
    - Perawatan saka urat laba-laba
    - Perawatan pigmentasi
    - mbusak tato
    - Peeling karbon
    - Ngilangi kerut
    - Ngangkat awak

    Spesifikasi Laser Dioda Kab IPL/SSR/SHR/E-cahya Nd: Yag Laser RF
    sumber daya 2000W 2000W 500W /
    daya laser 800W / 15W /
    Energi / maks 1-166J/cm2 1-50J/cm2 1000mJ 1-100W
    Dawane gelombang 808nm utawa Triple Wave 480/530/590/640/690-1200nm 532/1064/1320nm /
    Ukuran titik 15*30mm+15*10mm+Φ 8mm 15*50mm (12*30mm opsional) 6 mm 20/28/35 mm
    Durasi pulsa 10-400ms 1-12 ms 10ns-20ns /
    Interval pulsa / / / 0-3000ms
    Frekuensi 1-10Hz
    Tingkat Pendinginan 1-5 tingkat
    Sistem pendinginan Air + Banyu + Angin + TEC + Sapphire sking cooling kontak
    Operasi 10"TFT True Color Touch Screen
    Input listrik 90-130V, 50/60HZ utawa 200-260V, 50HZ

    Rincian mesin
    F内部

    Sumber daya independen kanggo saben sistem.Iki uga njamin saben sistem nduweni energi sing kuwat lan stabil.
    Struktur njero banget cukup lan saben baris cetha.Kabeh suku cadang dipasang ing rak logam.

    * 2000W sumber daya kanggo sistem laser diode
    * Sumber daya 2000W kanggo sistem E-light (IPL SHR E-light).
    * Catu daya 500W kanggo sistem laser ND yag
    * 100W sumber daya kanggoRFsistem.
    spare parts mesin kaendahan
    Spare parts kita nggunakake
    * Lampu UK, bar laser AS
    * Tangki banyu gedhe 8L kanthi monitor level banyu
    * 2 saringan banyu impor Korea
    * Ngalih merek Schneider
    * 4 Jepang ngimpor penggemar gedhe + 2 radiator gedhe
    * Pompa banyu DC tanpa sikat paling anyar kanthi angkat 15m
    * Pulse saklar banyu kanggo ngawasi aliran banyu
    * Papan stainless steel antarane konektor lan internal
    Nangani Details
    dioda laser CH
    Sistem monotoring CH
    C手具光斑尺寸
    C手具三波段
    efek laser dioda
    C手具制冷
    Diode Laser Ngalahake: 20 Juta Shots, Sumber Laser Koheren AS

    Loro-lorone 808nm lan Gelombang Triple kasedhiya

    Kita nawakake 3 tips perawatan kanggo gagang laser dioda cerdas generasi kaping 3 iki:

    * Tip Badan: kanthi ukuran titik super gedhe 15 * 30mm, ningkatake efisiensi perawatan lan nyepetake wektu perawatan.* Tip Facial: kanthi ukuran titik 15 * 15mm, dianggep minangka ukuran paling klasik kanggo perawatan area rai, kayata mbusak rambut lan mbusak rambut lambe.* Tip Irung: kanthi ukuran titik cilik diameter 8mm, tip iki nggawe rambut irung bisa dicopot kanggo akeh pria lan wanita sing ngganggu rambut irung.
     

    Nangani laser dioda cerdas generasi kaping 3 kanthi fitur ing ngisor iki:

    * Tip cerdas 3D, pangenalan cerdas
    * 360 ° super cooling, pancen ora krasa lara
    * 3 ing 1 ukuran titik, nyakup kabeh perawatan wilayah
    * Layar LED gedhe, operasi gampang
    * Nangani sensor inbuilt, ndeteksi wektu nyata nangani tempreture lan output energi.
    Sistem dioda paling canggih lan unik ing pasar!
    ND yag nangani
    Gagang Laser ND Yag : 3 Juta Tembakan, Lampu UK
    * Urip super dawa 3 yuta tembakan, paling ora 5-10 kaping luwih dawa tinimbang liyane!
    * Lampu xenon UK + rod Φ6
    * Ukuran titik gedhe lan bunder, output energi sing seragam

    ND yag efek laser
    We offer 3 tips kanggo nutupi kabeh kabutuhan customer.
    532nmdawa gelombang: nyisihaken freckles, tato alis, tato garis mripat gagal, tato, garis lambé, pigmen, telangiectasia ing cethek abang, coklat lan Jambon lan etc.
    1064nmdawa gelombang: njaluk nyisihaken saka freckles lan titik coklat kuning, tato alis, tato garis mripat gagal, tato, Birthmark lan Nevus saka Ota, pigmentasi lan titik umur, nevus ing ireng lan biru, abang abang, jero warung lan etc.
    1320nmdawa gelombang: nyilikake pori-pori, mbusak poblackhead, tightening lan whitening kulit, rejuvenation kulit, aman kisut.
    gagang IPL
    E-light Handle : Super 1 Million Shots, UK Lamp
    * Lampu xenon impor UK
    * TWO saringan banyu impor Korea EXTRA
    * Umur sing ora bisa dipercaya 1,000,000 tembakan, paling ora 5 kaping luwih dawa tinimbang liyane!

    efek IPL
    We offer 5 saringan kanggo nangani Elight iki.Supaya gagang iki bisa nutupi kabeh fungsi ing ngisor iki:
    480nm ~ 1200nm: perawatan kukul
    530nm ~ 1200nm: rejuvenation kulit
    590nm ~ 1200nm: pemutihan kulit, perawatan pigmen, perawatan urat laba-laba
    640nm ~ 1200nm: mbusak rambut kanggo kulit sing padhang nganti kuning
    690nm ~ 1200nm: mbusak rambut kanggo kulit peteng
    RF nangani
    RF Ngalahake: Shots Unlimited
    3 Tip perawatan kanggo macem-macem wilayah:
    Cilik (21mm): kanggo perawatan babak mripat
    Tengah (27mm): kanggo perawatan pasuryan
    Big (36mm): kanggo perawatan awak
    efek RF
    Pengetatan kulit RF-lifting minangka perawatan modern adhedhasar gelombang radio.Iku aman lan efektif lan
    ora mbutuhake downtime.Patients bisa ndeleng tightening kulit sanalika sawise perawatan.Kanthi perawatan kulit sing tepat, asil bisa bertahan nganti rong nganti telung taun.
    Teori Kerja

    Kepiye cara kerja laser dioda?

    980nm; Diode + 980nm; Diode Laser

    Laser hair removal minangka prosedur sing aman lan efektif.Laser Dioda nggunakake sinar cahya (laser) sing konsentrasi kanggo nambani rambut sing ora dikarepake.Laser dioda ngarahake pigmentasi ing folikel rambut.Kerusakan iki nyegah utawa nundha wutah rambut ing mangsa ngarep.

    Nggunakake panyerepan selektif cahya, laser nduweni 2 kinerja ing target lan wilayah sekitar.Panas lan energi kerja ing folikel, ngrusak wilayah sing ngasilake rambut.Jaringan ing sakubenge ora bakal cilaka.

    We kudu sawetara pangobatan kanggolaser mbusak rambuteamarga wutah rambute duwe siklus.Rambut sing asale saka folikel bakal ilang teksture sawise saben perawatan.Kangge, kacepetan wutah rambute dadi luwih alon.

    LAMPU

    rejuvenasi kulit ipl, mbusak kukul, mesin ipl

    Teknologi E-light minangka kombinasi sampurna saka energi cahya lan energi frekuensi radio.Teknologi inti nduweni telung poin utama: frekuensi radio + energi cahya + pendinginan permukaan.Penyerapan energi cahya sing selektif kulit nyebabake beda impedansi antarane jaringan target lan kulit normal.Nalika intensitas energi cahya kurang, panyerepan jaringan target energi frekuensi radio dikuatake, sing bisa ngilangi kemungkinan pemanasan energi cahya sing berlebihan.Nimbulake efek samping lan nambah kenyamanan pelanggan.Ambane perawatan saka peralatan IPL tradisional mung 4mm ing kulit, lan teknologi E-light bisa tekan 15mm, kang nemen mundhak sawetara perawatan.

    Nd Yag Laser

    laser nd yag, mbusak tato nd yag, mbusak tato, peeling karbon

    Basis teoretis kanggo perawatan laser pigmentasi kulit lan kaendahan laser yaiku teori "fotothermolisis selektif" sing diusulake dening Dr. Anderson RR.lan Parrish JA.ing Amerika Serikat ing taun 1983. Photothermolysis selektif yaiku panyerepan energi laser kanthi selektif dening komponen jaringan tartamtu, lan panas sing diasilake dening efek termal ngrusak komponen jaringan tartamtu kasebut.Sistem kekebalan lan metabolisme awak dhewe bisa nyerep lan ngilangi puing-puing jaringan sing rusak iki kanggo nggayuh tujuan nambani penyakit pigmen.Emit energi laser kanthi cepet kanggo ngremuk kromofor jaringan sing lara kanthi efisien.Bagéyan saka kromofor (epidermis) dipérang lan diekskresi saka epidermis.Sapérangan kromofor (ing sangisoré epidermis) dipérang dadi partikel-partikel cilik sing bisa ditembus déning makrofag.Sawise pencernaan fagosit, pungkasane diekskresikan liwat sirkulasi limfatik, lan kromofor jaringan sing lara bakal mboko sithik nganti ilang, dene jaringan normal ing saubengé ora rusak.

    RF

    Ngilangi kerut RF, ngangkat pasuryan, ngangkat

    Ngencangake kulit frekuensi radio minangka teknik estetika sing nggunakake energi frekuensi radio (RF) kanggo panas kulit kanthi tujuan ngrangsang produksi kolagen kulit, elastin lan asam hialuronat supaya bisa nyuda garis-garis halus lan kulit sing longgar.Teknik kasebut nyebabake remodeling jaringan lan produksi kolagen lan elastin anyar.Proses kasebut menehi alternatif kanggo facelift lan operasi kosmetik liyane.

    Kanthi manipulasi pendinginan kulit sajrone perawatan, RF uga bisa digunakake kanggo dadi panas lan nyuda lemak.Saiki, panggunaan piranti berbasis RF sing paling umum yaiku kanggo ngatur lan ngobati pengetatan kulit kulit sing ora ana invasif (kalebu jowls, weteng, pupu, lan lengen), uga nyuda kerut, perbaikan selulit, lan kontur awak.

    Sawetara perusahaan nggawe piranti RF, kalebu D-Finitive Thermage dening Solta Medical, Evo dening Beco Medical V-Form dening Viora, Venus Freeze Plus, Venus Legacy dening Venus Concept, VelaShape dening Syneron, Exilis dening BTL, lan 3DEEP dening Endymed.

    sertifikat

    stelle laser


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •  

     

    antarmuka gampang

    Antarmuka Gampang

    Piranti lunak mesin iki banget pangguna-loropaken.Malah wiwitan bisa nggunakake gampang banget.

    Nduwe paramèter sing wis disetel sing bisa langsung digunakake kanggo perawatan, lan kanthi pilihan 15 basa.

    Kangge uga kalebu sistem nguwatirake, sistem ngawasi, sistem nyimpen rekaman perawatan lan sistem nyewa.

     

    sistem nguwatirake nglindhungi mesin ing saben detik

    Sistem alarming

    Sistem alarm kalebu 5 bagean:

    Tingkat banyu, suhu banyu, kacepetan aliran banyu, impurities banyu, status tombol nangani.

    Bisa ngelingake klien nalika ngganti saringan banyu, nalika ngganti banyu anyar, lsp.

     

    sistem ngawasi unik ndadekake sawise dodolan gampang banget

    Sistem Monitoring

    Sistem ngawasi nggawe proyek sawise-sales luwih gampang lan luwih cepet.

    Saben baris stands for bagean tartamtu ing mesin:

    S12V singkatan saka voltase kontrol

    D12V singkatan saka papan kontrol

    DOUT singkatan saka cooling system

    S24V singkatan saka pompa banyu

    L12V singkatan saka sumber daya saiki konstan

    Yen ana masalah, kita bisa mriksa sistem ngawasi kanggo ngerti bagean sing salah, banjur langsung ndandani.

     

     

    sistem kita bisa nyimpen cathetan perawatan klien

    Sistem Simpen Rekam Perawatan

    Saben pasien duwe warna kulit lan jinis rambut sing beda.Malah pasien sing duwe kulit lan jinis rambut sing padha bisa uga duwe toleransi sing beda babagan nyeri.

    Dadi nalika nindakake perawatan kanggo klien anyar, Doctors biasane kudu nyoba saka kurang energi ing kulit sabar lan golek parameter sing paling cocok kanggo pasien tartamtu iki.

    Sistem kita ngidini Dokter nyimpen parameter sing paling cocog kanggo pasien tartamtu iki menyang Sistem Ngirit Rekam Perawatan.Supaya sabanjure nalika pasien teka maneh, Dokter bisa langsung nggoleki paramèter sing wis diuji kanthi apik lan miwiti perawatan kanthi cepet.

     

     

    klien bisa nyewa mesin kanthi nembak utawa wektu

     

    Sistem Sewa

    Iki minangka fungsi sing apik kanggo distributor sing duwe bisnis nyewakake mesin utawa cicilan.

    Iku ngidini distributor kanggo ngontrol mesin saka kadohan!

    Contone, Lily wis nyewa mesin iki kanggo 1 sasi, sampeyan bisa nyetel sandi 1 sasi kanggo dheweke.Sawise 1 sasi sandi bakal ora bener lan mesin bakal dikunci.Yen Lily pengin terus-terusan nggunakake mesin, dheweke kudu mbayar sampeyan dhisik.Yen dheweke mbayar sampeyan 10 dina, sampeyan bisa menehi dheweke sandi 10 dina, yen dheweke mbayar sampeyan 1 sasi, sampeyan bisa menehi dheweke sandi 1 sasi.Iku trep banget kanggo sampeyan ngontrol mesin!Kajaba iku, fungsi iki uga bisa digunakake kanggo klien cicilan!

     

    P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

    A: Beijing Stelle Laser punika manufaturer kanggo diode laser, IPL, ND YAG, RF lan mesin kaendahan multifunctional.Pabrik kita dumunung ing Beijing, ibukutha China.

     

    Q: Suwene ora pangiriman perlu?

    A: Sawise pembayaran kita kudu 5-7 dina apa kanggo produksi lan testing, banjur biasane kita kapal dening DHL utawa UPS kanggo klien, kapal njupuk bab 5-7 dina kanggo teka ing lawang klien.Dadi babar blas mbutuhake babagan 10-14 dina klien bisa nampa mesin sawise pembayaran.

     

    P: Apa sampeyan bisa nyelehake LOGO menyang mesin?

    A: Ya, kita nawakake layanan LOGO gratis kanggo klien.Kita bisa nyelehake logo sampeyan menyang antarmuka mesin kanthi gratis supaya luwih dhuwur.

     

    P: Apa sampeyan nawakake pelatihan?

    A: Ya mesthi.Kanthi mesin kita, kita bakal ngirim manual pangguna sing rinci kanthi paramèter sing disaranake, saéngga wiwitan bisa digunakake kanthi gampang.Kangge kita uga duwe dhaptar video latihan ing saluran YouTube kita.Yen klien duwe pitakon babagan nggunakake mesin, manajer penjualan uga siyap nindakake latihan panggilan video kapan wae kanggo klien.

     

    P: Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

    A: Sampeyan bisa nggawe pembayaran kanggo akun bank kita dening T/T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal etc.

     

    Q: Apa garansi produk?

    A: Kita nawakake garansi gratis 1 taun lan layanan sawise dodolan seumur hidup.Tegese, sajrone 1 taun, kita bakal menehi suku cadang gratis sing dibutuhake, lan kita bakal mbayar biaya pengiriman.

     

    P: Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

    A: Ya, kita tansah nggunakake kemasan ekspor kualitas dhuwur.Kita uga nggunakake kemasan kasus penerbangan khusus kanggo mesin kita, ing njero nganggo busa sing kandel kanggo nglindhungi kanthi apik.

    Model A

    DPL4A渲染图3DPL4A渲染图2DPL4A渲染图1

     

    Model C

    C渲染图 (5)C渲染图 (4)C渲染图 (2)

    Model E

    E渲染图4E渲染图3E渲染图1

    Model F

    F渲染图3F渲染图2F渲染图1

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    KATEGORI PRODUK