Mesin Laser ND Yag

  • APQ1 ndyag laser 2 gagang beda kanggo opsi mbusak tato 1064nm, 532nm lan 1320nm ndyag pico

    APQ1 ndyag laser 2 gagang beda kanggo opsi mbusak tato 1064nm, 532nm lan 1320nm ndyag pico

    Ngilangi tato kanthi laser Q-switched nggunakake proses sing dikenal minangka 'efek fotoakustik'.Nalika energi laser diserep dening pigmen tato, suhu dhuwur banget digawe - biasane ewu derajat.Nanging, suhu dhuwur iki ora lestari lan mula 'ambruk.'Iki ngasilaké gelombang akustik kanggo mbentuk watara partikel pigmen.

  • Mini Picosecond Laser Kabeh werna Tattoo mbusak Carbon Peeling Machine

    Mini Picosecond Laser Kabeh werna Tattoo mbusak Carbon Peeling Machine

    Portable Mini Picosecond Laser daya kuwat kanggo Kabeh Warna Tattoo Aman lan perawatan Carbon Peeling

  • Rawuh anyar!Profesional laser picosecond / laser pico mini laser tato mesin mbusak kanggo Clinic Gunakake

    Rawuh anyar!Profesional laser picosecond / laser pico mini laser tato mesin mbusak kanggo Clinic Gunakake

    Laser picosecond minangka piranti laser sing nggunakake durasi pulsa sing cendhak banget kanggo target pigmentasi endogen lan partikel tinta eksogen (tato).Medium beda-beda gumantung karo dawa gelombang sing digunakake, apa kristal aluminium yttrium neodymium-doped (Nd:YAG) (532 nm utawa 1064 nm), utawa kristal Alexandrite (755 nm). Indikasi utama kanggo nggunakake picosecond. laser punika mbusak tato.Gumantung ing dawa gelombang sing, laser picosecond utamané migunani kanggo ngresiki pigmen biru lan ijo, kang angel kanggo ngilangke nggunakake laser liyane, lan tato sing refractory kanggo perawatan karo tradisional Q-ngalih laser. Panggunaan laser picosecond uga wis kacarita. kanggo perawatan melasma, naevus saka Ota, naevus saka Ito, minocycline-induced pigmentation, lan solar lentigines.Sawetara laser picosecond duwe potongan tangan fraksinasi sing nggampangake remodeling jaringan lan digunakake kanggo nambani parut kukul, photoageing, lan rhytides (kerutan)

  • Portable nd yag laser picosend laser 532nm 1064nm 1320nm laser kanggo kabeh penghapusan pigmen lan penghapusan tato

    Portable nd yag laser picosend laser 532nm 1064nm 1320nm laser kanggo kabeh penghapusan pigmen lan penghapusan tato

    Q-switched Nd:YAG Duality ngasilake energi ing dawa gelombang paling dipercaya kanggo mbusak tato: 1064 nm lan 532 nm.Bisa mbusak kabeh warna tato
    1320nm, carbon peeling, whitening, shrink pori-pori, kulit resik.Nd:YAG laser tato mbusak mung tegese layanan mbusak tato rampung karo Nd:YAG teknologi laser.Nd:YAG utawa neodymium-doped yttrium aluminium garnet laser mrodhuksi dawa gelombang cahya (1064 nm) sing bisa alami tikel kaping pindho (532 nm).Kombinasi dawa gelombang iki diserap dening 95% saka werna tinta.

  • Mesin Laser Nd Yag Nd Yag Q Switch Nd Yag Laser Mesin Portabel Kanggo Ngilangi Tato lan Lesi Pigmen

    Mesin Laser Nd Yag Nd Yag Q Switch Nd Yag Laser Mesin Portabel Kanggo Ngilangi Tato lan Lesi Pigmen

    Laser Nd:YAG bisa nambani 90 - 95% tato, amarga abang lan ireng minangka warna tinta tato sing paling populer.Loro-lorone Nd: YAG dawane gelombang 532nm, 1064nm, 1320nm.Laser picosecond minangka piranti laser sing nggunakake durasi pulsa sing cendhak banget kanggo target pigmentasi endogen lan partikel tinta eksogen (tato).Medium kasebut beda-beda gumantung karo dawa gelombang sing digunakake, apa kristal aluminium yttrium neodymium-doped (Nd:YAG) (532 nm utawa 1064 nm), utawa kristal Alexandrite (755 nm).