Kabar

  • Beijing STELLE LASER Advanced 808nm Diode Laser Hair Removal Machine Permanen Beauty

    Beijing STELLE LASER Advanced 808nm Diode Laser Hair Removal Machine Permanen Beauty

    Profesional 808nm Diode Laser Hair Removal permanen Beauty Machine kanggo Salon Clinic Beijing STELLE LASER Desain anyar CH diode laser nangani fitur minangka nderek, 1.The handpiece anyar 3 ing 1, unik karo Layar LED, 15 * 30mm + 12 * 15mm + Φ8mm;2. Nganti 1200W + 3000W sing unggul kanggo ngilangake rambut ...
    Waca liyane
  • Apa laser mbusak rambut permanen?

    Apa laser mbusak rambut permanen?

    Advanced 808 755 1064nm Triple Wavelengths Diode Laser Hair Removal Mesin Beauty permanen.Apa prinsip mbusak rambut laser?Iki adhedhasar prinsip aksi fototermal selektif.Nalika laser disinari menyang oyod rambut, amarga folikel rambut lan batang rambut ...
    Waca liyane
  • Intelligent 808nm Diode Laser Hair Removal Machine Permanen Beauty

    Intelligent 808nm Diode Laser Hair Removal Machine Permanen Beauty

    Profesional 808nm Diode Laser Hair Removal Machine Permanen Beauty kanggo Salon Clinic(https://www.stellelaser.com/diode-laser-hair-removal-machine/) Kawruh babagan laser hair removal Apa kudu depilate dibagi kaping pirang-pirang kanggo nindakake?Wutah rambut kudu ngliwati telung tahap: wutah ...
    Waca liyane
  • Prinsip Kerja Sistem Laser Dioda

    Prinsip Kerja Sistem Laser Dioda

    Saiki, meh kabeh target penghapusan rambut optik yaiku folikel rambut.Folikel rambut ngandhut melanin.Sawise cahya melanin nyerep dawa gelombang tartamtu, bakal munggah lan njeblug, saéngga entuk efek ngancurake folikel rambut.Sawise pecah, melanin bakal dadi ...
    Waca liyane
  • Pancegahan kanggo perawatan rejuvenasi kulit IPL

    Profesional IPL Elight SHR OPT Super Hair Removal Beauty Device Introduction of IPL Skin Rejuvenation Treatment IPL Skin Rejuvenation sejatine minangka perawatan kanthi sifat kosmetik nggunakake cahya pulsed ing kulit.Fungsine kanggo ngilangi / ngencengi macem-macem bintik pigmen ing kulit, nambah ...
    Waca liyane
  • Kawruh 808nm diode laser hair removal permanen mesin kaendahan

    Intelligent 808 755 1064nm Triple Wavelengths Diode Laser Hair Removal Mesin Kecantikan permanen kanggo Clinic tanpa rasa lara Sistem cryoprotection dinamis unik cools epidermis kulit kanggo 5 derajat, èfèktif nglindhungi kulit saka karusakan, kroso seger lan tanpa kobong lan tingling.cepet...
    Waca liyane
  • Titik kawruh babagan mbusak rambut laser

    Advanced 808nm Diode Laser Hair Removal Machine Permanen Beauty kanggo Clinic 1. Apa kringet bakal kena pengaruh sawise mbusak rambut laser?Amarga kelenjar kringet lan folikel rambut minangka rong jaringan mandiri, lan dawane gelombang loro nyerep sinar laser beda, mbusak rambut laser ora bakal mengaruhi ...
    Waca liyane
  • Profesional 808nm Diode Laser Hair Removal Machine Permanen Beauty

    Profesional 808nm Diode Laser Hair Removal Machine Permanen Beauty

    Profesional 808nm Diode Laser Hair Removal Mesin Kecantikan permanen kanggo Salon Clinic Laser hair removal adhedhasar teori aksi fototermal sing dipilih.Folikel rambut lan batang rambut sugih melanin, lan laser bisa kanthi tepat lan selektif target melanin kanggo mbusak rambut.Sawise t...
    Waca liyane
  • ND YAG Carbon Peeling Fungsi

    ND YAG Carbon Peeling Fungsi

    Profesional ND YAG Tattoo Removal Carbon Peeling Beauty Machine Langkah-langkah perawatan pasca operasi 1. Sawise perawatan, bakal ana redness jangka pendek, bengkak, panas, ruam cilik lan reaksi liyane.Sampeyan kudu cepet nyerep panas, adhem, lan ngisi banyu maneh.Para ahli nyaranake sampeyan ...
    Waca liyane
  • Profesional ND YAG Tattoo Removal Carbon Peeling Beauty Machine

    Profesional ND YAG Tattoo Removal Carbon Peeling Beauty Machine

    Prinsip kerja Blackface Doll: Toner nduweni sifat panyerepan sing apik kanggo laser 1320nm.Boneka rai ireng: Kerusakan sel mung ana ing jaringan sing cedhak karo toner, kanthi efek cilik ing jaringan sing ora dituju.Prinsip whitening: liwat dawa gelombang tartamtu saka laser tumindak ing ...
    Waca liyane
  • LASER STELLE

    LASER STELLE

    Apa bedane laser hair removal lan IPL?Loro-lorone cara digunakake lan dianjurake kanggo mbusak rambut.Akeh wong ora ngerti apa siji utawa liyane.Uga ora ana bedane.Sawise kabeh, loro-lorone dianjurake minangka cara mbusak rambut.Nanging, ana ...
    Waca liyane
  • Bedane laser dioda lan mesin kecantikan rambut rambut IPL

    Bedane laser dioda lan mesin kecantikan rambut rambut IPL

    808 Kaluwihan Instrumen Ngilangi Rambut 1. Langsung nggebug oyod rambut ora bakal regenerasi: Jembar pulsa laser sing dirancang kanthi ati-ati ndadekake mbusak rambut luwih aman lan luwih aman.Laser dawane gelombang 808 nanometer bisa nembus epidermis, mlebu ing dermis, lan diserap kanthi selektif dening mela ...
    Waca liyane