STE Beijing Stelle Laser 4 gagang mesin big spot diode Tattoo mbusak Nd Yag IPL RF ALL in 1

Katrangan singkat:

Titik gedhe laser Diode daya dhuwur + nd yag laser + E-light + RF 4 ing 1 mesin laser multi-fungsi.

Wis 10 fungsi kabeh ing 1 mesin!

Laser hair removal Pengobatan jerawat Photo rejuvenation Pemutihan kulit Perawatan spider vein Perawatan pigmentasi Penghapusan tato Pengupasan Karbon Penghapusan kerut Badan ngangkat

Teknologi canggih banget!Perusahaan liyane mung bisa nindakake IPL + mesin Handles liyane, nanging kita bisa nindakake DIODE + mesin Handles liyane.


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:1 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:500 Piece / Piece saben Sasi
  • Model:DPL4
  • Nomer gagang:4 gagang
  • Nangani 1:Gagang laser Diode daya gedhe kanggo mbusak rambut
  • Nangani 2:E-light gagang kanggo perawatan kukul, rejuvenation foto etc
  • Nangani 3:ND Yag laser nangani kanggo mbusak tato lan karbon peeling
  • Nangani 4:RF nangani kanggo pasuryan lan awak ngangkat
  • Garansi:Garansi 2 taun, layanan sawise-sales gratis umur
  • Packing ukuran:60*63*116cm
  • Detail Produk

    Antarmuka pinter

    FAQ

    Desain liyane

    Tag produk


    DPL4E

    Laser 4 in 1 paling canggih.
    Kanthi 1 mesin, kalebu 10 fungsi!

    - Laser mbusak rambut
    - Perawatan kukul
    - Rejuvenation foto
    -Pemutih kulit
    - Perawatan saka urat laba-laba
    - Perawatan pigmentasi
    - mbusak tato
    - Peeling karbon
    - Ngilangi kerut
    - Ngangkat awak

    Spesifikasi DiodaLaser IPL/SSR/SHR/E-cahya Nd: Yag Laser RF
    sumber daya 2000W 2000W 500W /
    daya laser 800W / 15W /
    Energi / maks 1-166J/cm2 1-50J/cm2 1000mJ 1-100W
    Dawane gelombang 808nm utawa Triple Wave 480/530/590/640/690-1200nm 532/1064/1320nm /
    Ukuran titik 15 * 30mm + 15 * 10mm 15*50mm (12*30mm opsional) 6 mm 20/28/35 mm
    Durasi pulsa 10-400ms 1-12 ms 10ns-20ns /
    Interval pulsa / / / 0-3000ms
    Frekuensi 1-10Hz
    Tingkat Pendinginan 1-5 tingkat
    Sistem pendinginan Air + Banyu + Angin + TEC + Sapphire sking cooling kontak
    Operasi 10"TFT True Color Touch Screen
    Input listrik 90-130V, 50/60HZ utawa 200-260V, 50HZ

    Rincian mesin
    E内部

    Sumber daya independen kanggo saben sistem.Iki uga njamin saben sistem nduweni energi sing kuwat lan stabil.
    Struktur njero banget cukup lan saben baris cetha.Kabeh suku cadang dipasang ing rak logam.

    * 2000W sumber daya kanggo sistem laser diode
    * Sumber daya 2000W kanggo E-light (IPLSHR E-light) sistem
    * Catu daya 500W kanggo sistem laser ND yag
    * 100W sumber daya kanggo sistem RF.
    spare parts mesin kaendahan
    Spare parts kita nggunakake
    * Lampu UK, bar laser AS
    * Tangki banyu gedhe 8L kanthi monitor level banyu
    * 2 saringan banyu impor Korea
    * Ngalih merek Schneider
    * 4 Jepang ngimpor penggemar gedhe + 2 radiator gedhe
    * Pompa banyu DC tanpa sikat paling anyar kanthi angkat 15m
    * Pulse saklar banyu kanggo ngawasi aliran banyu
    * Papan stainless steel antarane konektor lan internal
    Nangani Details
    dioda laser BH
    DiodaPenanganan Laser: 20 Juta Tembakan, Sumber Laser Koheren AS

    Loro-lorone 808nm lan Gelombang Triple kasedhiya
    efek laser dioda

    2 in 1 ukuran spot

    * Ukuran amba: 15x30mm.Bisa digunakake kanggo perawatan area gedhe, kaya rambut mburi.Kanthi ukuran gedhe,
    iku banget efektif lan nyimpen akèh wektu ing pass munggah lan mudhun
    * Titik cilik: 15 * 10mm.Bisa digunakake ing wilayah cilik, kayata rambut lambe utawa rambut tokoh, uga bisa mbantu sampeyan entuk garis jenggot utawa alis sing apik.
    Loro-lorone 808nm lan Gelombang Triple kasedhiya 

    ND yag nangani
    Gagang Laser ND Yag : 3 Juta Tembakan, Lampu UK
    * Urip super dawa 3 yuta tembakan, paling ora 5-10 kaping luwih dawa tinimbang liyane!
    * Lampu xenon UK + rod Φ6
    * Ukuran titik gedhe lan bunder, output energi sing seragam

    ND yag efek laser
    We offer 3 tips kanggo nutupi kabeh kabutuhan customer.
    532nmdawa gelombang: nyisihaken freckles, tato alis, tato garis mripat gagal, tato, garis lambé, pigmen, telangiectasia ing cethek abang, coklat lan Jambon lan etc.
    1064nmdawa gelombang: njaluk nyisihaken saka freckles lan titik coklat kuning, tato alis, tato garis mripat gagal, tato, Birthmark lan Nevus saka Ota, pigmentasi lan titik umur, nevus ing ireng lan biru, abang abang, jero warung lan etc.
    1320nmdawa gelombang: nyilikake pori-pori, mbusak poblackhead, tightening lan whitening kulit, rejuvenation kulit, aman kisut.
    gagang IPL
    E-light Handle : Super 1 Million Shots, UK Lamp
    * Lampu xenon impor UK
    * TWO saringan banyu impor Korea EXTRA
    * Umur sing ora bisa dipercaya 1,000,000 tembakan, paling ora 5 kaping luwih dawa tinimbang liyane!

    efek IPL
    We offer 5 saringan kanggo nangani Elight iki.Supaya gagang iki bisa nutupi kabeh fungsi ing ngisor iki:
    480nm ~ 1200nm: perawatan kukul
    530nm ~ 1200nm: rejuvenation kulit
    590nm ~ 1200nm: pemutihan kulit, perawatan pigmen, perawatan urat laba-laba
    640nm ~ 1200nm: mbusak rambut kanggo kulit sing padhang nganti kuning
    690nm ~ 1200nm: mbusak rambut kanggo kulit peteng
    RF nangani
    RF Ngalahake: Shots Unlimited
    3 Tip perawatan kanggo macem-macem wilayah:
    Cilik (21mm): kanggo perawatan babak mripat
    Tengah (27mm): kanggo perawatan pasuryan
    Big (36mm): kanggo perawatan awak

    efek RF
    Pengetatan kulit RF-lifting minangka perawatan modern adhedhasar gelombang radio.Iku aman lan efektif lan
    ora mbutuhake downtime.Patients bisa ndeleng tightening kulit sanalika sawise perawatan.Kanthi perawatan kulit sing tepat, asil bisa bertahan nganti rong nganti telung taun.
    Masalah TIP
    laser dioda, hair removcal, laser dioda 755 808 1064nm

    Carane ngatasi masalah tingkat aliran banyu kurang saka diodamesin mbusak rambute laser?

    Masalah aliran banyu kurang minangka salah sawijining masalah umum kanggo salon kecantikan lan diodalaser mbusak rambutebakul mesin.Nanging ana solusi lengkap langka kanggo ngatasi masalah tingkat aliran banyu sing kurang.

    Ing kene kita bakal nerangake kenapa masalah tingkat aliran banyu kurang?

    Lan kepiye carane ngatasi masalah tingkat aliran banyu sing kurang?

    Kaping pisanan, kita kudu ujar manawa tingkat aliran banyu sing sithik beda karo aliran banyu.Iki ana hubungane karo tingkat aliran banyu.Dadi ora mung gumantung ing pompa, nanging uga ana hubungane karo sensor banyu, kompresor pendingin lan saluran banyu ing njero gagang.Penting banget kanggo sistem daur ulang banyu lengkap.

    Nalika mesin sampeyan nuduhake weker ing ngisor iki, tingkat aliran banyu kurang?

    Coba priksa lan nyoba mesin mbusak rambut laser kanthi cara ing ngisor iki:

    1. Biasane alesan kanggo tingkat aliran banyu kurang amarga saluran mikro nang nangani iki diblokir.Pisanan sampeyan kudu nyopot konektor gagang lan sambungake maneh kanggo ndeleng apa bakal ok.

    Yen isih ora ok, banjur copot gagang lan jotosan gagang ing njero bledug nganggo pompa udara kaya ing ngisor iki.Sampeyan uga bisa nggunakake alat suntik utawa injeksi.

    Sawise ndamu mati bledug lan airs nang nangani saluran mikro, sampeyan bisa mriksa maneh kanggo aliran banyu apa ok utawa ora?

    2. Alesan liya kanggo tingkat aliran banyu kurang amarga pompa banyu ora bisa digunakake 100%.Mesin mbusak rambut laser sampeyan bisa uga kalebu sawetara pompa mini utawa mung siji pompa.Sampeyan kudu mbukak kasus laser rambut aman, mriksa saiki lan voltase kabeh Pumps kanggo ndeleng apa iku bisa ing 100% efficiency!

    3. Katelu yaiku sensor banyu sing rusak.Mangga copot sensor banyu lan jotosan nganggo cangkem.Yen sampeyan bisa krungu penggemar ing jero ndamu lan nguripake watara ora masalah.Banjur sampeyan bisa nyetel maneh sensor banyu supaya bisa digunakake.

    4. Alasan pungkasan kanggo tingkat aliran banyu kurang Mungkin saka saringan banyu lan saringan Ion.Wiwit saringan wis suwe digunakake tanpa ngganti.Dadi ana bledug lan ora cetha kanggo kerja filter.Dadi, sampeyan kudu ngganti saringan anyar kanggo ngresiki banyu.

    sertifikat
    stelle laser

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •  

     

    antarmuka gampang

    Antarmuka Gampang

    Piranti lunak mesin iki banget pangguna-loropaken.Malah wiwitan bisa nggunakake gampang banget.

    Nduwe paramèter sing wis disetel sing bisa langsung digunakake kanggo perawatan, lan kanthi pilihan 15 basa.

    Kangge uga kalebu sistem nguwatirake, sistem ngawasi, sistem nyimpen rekaman perawatan lan sistem nyewa.

     

    sistem nguwatirake nglindhungi mesin ing saben detik

    Sistem alarming

    Sistem alarm kalebu 5 bagean:

    Tingkat banyu, suhu banyu, kacepetan aliran banyu, impurities banyu, status tombol nangani.

    Bisa ngelingake klien nalika ngganti saringan banyu, nalika ngganti banyu anyar, lsp.

     

    sistem ngawasi unik ndadekake sawise dodolan gampang banget

    Sistem Monitoring

    Sistem ngawasi nggawe proyek sawise-sales luwih gampang lan luwih cepet.

    Saben baris stands for bagean tartamtu ing mesin:

    S12V singkatan saka voltase kontrol

    D12V singkatan saka papan kontrol

    DOUT singkatan saka cooling system

    S24V singkatan saka pompa banyu

    L12V singkatan saka sumber daya saiki konstan

    Yen ana masalah, kita bisa mriksa sistem ngawasi kanggo ngerti bagean sing salah, banjur langsung ndandani.

     

     

    sistem kita bisa nyimpen cathetan perawatan klien

    Sistem Simpen Rekam Perawatan

    Saben pasien duwe warna kulit lan jinis rambut sing beda.Malah pasien sing duwe kulit lan jinis rambut sing padha bisa uga duwe toleransi sing beda babagan nyeri.

    Dadi nalika nindakake perawatan kanggo klien anyar, Doctors biasane kudu nyoba saka kurang energi ing kulit sabar lan golek parameter sing paling cocok kanggo pasien tartamtu iki.

    Sistem kita ngidini Dokter nyimpen parameter sing paling cocog kanggo pasien tartamtu iki menyang Sistem Ngirit Rekam Perawatan.Supaya sabanjure nalika pasien teka maneh, Dokter bisa langsung nggoleki paramèter sing wis diuji kanthi apik lan miwiti perawatan kanthi cepet.

     

     

    klien bisa nyewa mesin kanthi nembak utawa wektu

     

    Sistem Sewa

    Iki minangka fungsi sing apik kanggo distributor sing duwe bisnis nyewakake mesin utawa cicilan.

    Iku ngidini distributor kanggo ngontrol mesin saka kadohan!

    Contone, Lily wis nyewa mesin iki kanggo 1 sasi, sampeyan bisa nyetel sandi 1 sasi kanggo dheweke.Sawise 1 sasi sandi bakal ora bener lan mesin bakal dikunci.Yen Lily pengin terus-terusan nggunakake mesin, dheweke kudu mbayar sampeyan dhisik.Yen dheweke mbayar sampeyan 10 dina, sampeyan bisa menehi dheweke sandi 10 dina, yen dheweke mbayar sampeyan 1 sasi, sampeyan bisa menehi dheweke sandi 1 sasi.Iku trep banget kanggo sampeyan ngontrol mesin!Kajaba iku, fungsi iki uga bisa digunakake kanggo klien cicilan!

     

    P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

    A: Beijing Stelle Laser punika manufaturer kanggo diode laser, IPL, ND YAG, RF lan mesin kaendahan multifunctional.Pabrik kita dumunung ing Beijing, ibukutha China.

     

    Q: Suwene ora pangiriman perlu?

    A: Sawise pembayaran kita kudu 5-7 dina apa kanggo produksi lan testing, banjur biasane kita kapal dening DHL utawa UPS kanggo klien, kapal njupuk bab 5-7 dina kanggo teka ing lawang klien.Dadi babar blas mbutuhake babagan 10-14 dina klien bisa nampa mesin sawise pembayaran.

     

    P: Apa sampeyan bisa nyelehake LOGO menyang mesin?

    A: Ya, kita nawakake layanan LOGO gratis kanggo klien.Kita bisa nyelehake logo sampeyan menyang antarmuka mesin kanthi gratis supaya luwih dhuwur.

     

    P: Apa sampeyan nawakake pelatihan?

    A: Ya mesthi.Kanthi mesin kita, kita bakal ngirim manual pangguna sing rinci kanthi paramèter sing disaranake, saéngga wiwitan bisa digunakake kanthi gampang.Kangge kita uga duwe dhaptar video latihan ing saluran YouTube kita.Yen klien duwe pitakon babagan nggunakake mesin, manajer penjualan uga siyap nindakake latihan panggilan video kapan wae kanggo klien.

     

    P: Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

    A: Sampeyan bisa nggawe pembayaran kanggo akun bank kita dening T/T, Western Union, Payoneer, Alibaba, Paypal etc.

     

    Q: Apa garansi produk?

    A: Kita nawakake garansi gratis 1 taun lan layanan sawise dodolan seumur hidup.Tegese, sajrone 1 taun, kita bakal menehi suku cadang gratis sing dibutuhake, lan kita bakal mbayar biaya pengiriman.

     

    P: Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

    A: Ya, kita tansah nggunakake kemasan ekspor kualitas dhuwur.Kita uga nggunakake kemasan kasus penerbangan khusus kanggo mesin kita, ing njero nganggo busa sing kandel kanggo nglindhungi kanthi apik.

    Model A

    DPL4A渲染图3DPL4A渲染图2DPL4A渲染图1

    Model C

    C渲染图 (5)C渲染图 (4)C渲染图 (2)

    Model E

    E渲染图4E渲染图3E渲染图1

    Model F

    F渲染图3F渲染图2F渲染图1

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    KATEGORI PRODUK